Когато продуктът е стандартен и се поддържа складова наличност:

Стандартни са всички продукти, при които няма съобщение „Внос по поръчка“. Имайте предвид, че дори някои стандартни продукти могат да бъдат изчерпани към даден момент.

  1. Добавяте необходимото количество в кошницата и натискате бутона „Купи“
  2. Излиза прозорец, който Ви уведомява, че продуктът е успешно добавен в количката и имате опции да продължите да поръчвате, да коригирате количествата или да преминете към приключване на поръчката, като натиснете бутона „Приключване на поръчката“.
  3. Следва въвеждане на адресът за доставка. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура, въведете булстата на фирмата в полето „Бележки към поръчката“. Адресът за фактуриране се попълва в първите адресни полета, а този за доставка – във вторите.
  4. Начин на плащане: може да заплатите с наложен платеж при получаване на стоката, с карта директно през сайта, или с банков превод (ще получите email с данни за банковата ни сметка).
  5. Необходимо е да се съгласите с Общите условия, като маркирате квадратчето пред надписа „Прочетох и приемам Общите условия„, за да можете да изпратите Вашата поръчка. Хубаво е да прочетете общите условия, тъй като в тях пише важни неща неща за поръчка и връщане на стоки. По-подробно са описани по-долу.
  6. След като сте изпратили Вашата поръчка, ще получите e-mail с номерът й и поръчаните продукти. Проверете и в Спам папката, ако не сте го получили в стандартната входяща поща.
  7. Много важно е да посочите правилен телефонен номер за връзка с Вас! Ако не успеем да се свържем с Вас по телефона, ще получите e-mail, в който ще Ви уведомим, че поръчката Ви ще бъде анулирана, ако не актуализирате телефонния си номер.
  8. В случай, че поръчан от Вас продукт е изчерпан, ще Ви уведомим, кога очакваме следваща доставка, или ще Ви предложим подобен на него и ще получите информация за доставката на който и да е от двата продукта.
  9. Поръчките се изпълняват в рамките на 3 работни дни от датата на получаването им, когато продукта е в наличност.Всички наши пратки пътуват със съответния документ с  прикрепен касов бон, като документа е приложен към товарителницата. Моля пазете касовата бележка, в случай, че желаете да върнете стоката, тъй като трябва да бъде издаден допълнителен документ за връщане, в който се попълват данни от касовият бон!!!
  10. Поръчките се изпращат с куриерска фирма Еконт.

Когато продуктът се внася по поръчка:

Множество специфични продукти се внасят само по поръчка. Това са огъващите се аналози, серията Luxxus на Orac Decor, корнизите за скрито осветление и други. Това е така, тъй като гамата от продукти е доста голяма и разнообразна. Вносът на продуктите с марка Orac Decor е с период около 20 дни (допълнително може да се удължи поради национални празници, както в България, така и в Белгия). Ако изберете продукт със статус Внос по поръчка, то е необходимо да направите авансово плащане по банков път, след издадена проформа фактура от наша страна (независимо дали сте физическо или юридическо лице). Срокът за доставка започва да тече от датата на получаване на авансовото плащане. То е в размер на 70% от стойността на поръчката. При пристигане на стоката в наш склад, веднага ще бъдете уведомени, че пратката Ви ще бъде изпратена. Тогава имате 2 варианта – да преведете отново по банков път останалата стойност или да изпратим пратката с наложен платеж. Имайте предвид, че за всички плащания по банков път е необходимо да издадем оригинална фактура, за която са необходими правилно попълнени полета:

– Пълно наименование на фирмата или Име, презиме и фамилия на физическото лице

– Адресна регистрация на фирмата или адрес по лична карта на получателя

– Булстат и данъчен номер или ЕГН на получателя (ако не желаете да го предоставите, ще проявим разбиране)

След като е получен банковият превод с конкретната сума, ще приемем поръчката за актуална и ще я предвижим за внос.

Внос

Като всеки един транспорт, моля вземете предвид, че понякога вносът може да бъде забавен по независещи от нас причини. Работим с най-добрите транспортни компании, но това не винаги гарантира напълно точната дата за доставка. Ако има забавяне на вашите поръчки, Вие ще бъдете навременно осведомени за тези форсмажорни обстоятелства.

НИЕ ЗНАЕМ, ЧЕ БЪРЗАТЕ ДА СЕ НАНЕСЕТЕ В НОВИЯТ ВИ ПРЕКРАСЕН ДОМ И ПРАВИМ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ!

Връщане на стока

Важно е да знаете няколко неща:

Преди поръчка на подови первази – можете да изберете между грундирани в бял цвят или боядисани, обикновени или огъващи се. Всеки от тези продукти е публикуван като индивидуален. Преди да изберете определен модел, моля премерете най-голямата технологична фуга между подовата настилка и стената. Множество подови настилки изискват такава фуга, а всеки перваз е с различна дебелина или широчина отдолу. Важно е вашият перваз да може да покрие тази фуга с поне 1-2 милиметра!

Преди поръчка на декоративни корнизи – на първо място трябва да изберете материала, от който са направени, а след това декорации и размер. Имайте предвид, че за помещения с тавани до 260 см височина, се препоръчват корнизи до 8 см височина. Размери на корнизите: Декоративните корнизи имат 2 основни размера, които са посочени в сайта – Височина: разстоянието от ъгъла, който сключват тавана и стената , до долната част на корниза, която върви по стената и Широчина: разстоянието от ъгъла, който сключват тавана и стената, до краят на корниза, по тавана.

Огъващи се профили и корнизи – Всеки огъващ се перваз, профил за стена или декоративен корниз има различна степен на огъване. Необходимо е да знаете колко точно е радиусът на огъване. Колкото по-малък е продукта, толкова повече може да се огъва.

Връщане на стока: Има законово установен срок за връщане на стоката, който ние стриктно спазваме! Срокът за връщане на стока е 14 дни, считано от датата на получаване на стоката. За да върнете стоката е необходимо да попълните  Стандартен формуляр за упражняване право на отказ при online покупки. Можете да го видите в сайта на КЗП ТУК