Профили за стена PX116 са част от колекцията Orac Decor Axxent, в която материалът от който са изработени е Duropolymer (дурополимер). Висока твърдост и удароустойчивост се преплитат със семпъл дизайн в една достъпна в ценово измерение комбинация. Така можете да оформите чрез тези профили рамки за ламперия, картини или каквото още пожелаете. Подходящи са за по-изчистен стил на обзавеждане, клонящ към модерен, но не и ретро, освен ако не желаете да комбинирате двата стила. Фабрично грундирани и съответно с бял цвят тези профили трябва да бъдат боядисани след монтажа им. Това може да стане с латекс, мазилка или боя – спрямо вашите интериорни концепции.

Тегло0.2 kg
Широчина

3.1 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Профили за стена PX116“

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Скъпи клиенти, моля прочетете този безкрайно дълъг текст преди да поръчате! Написали сме го специално за Вас, за да направите най-добрият избор!Доставяме в цялата страна с куриери на фирмите Еконт и Интерлогистика!Начини на поръчка:

Когато продуктът е стандартен:

Стандартни са всички продукти, при които няма съобщение "Внос по поръчка". Имайте предвид, че дори някои стандартни продукти могат да бъдат изчерпени към даден момент.
  1. Добавяте необходимото количество в кошницата и натискате бутона "Купи"
  2. Излиза прозорец, който Ви уведомява, че продуктът е успешно добавен в количката и имате опции да продължите да поръчвате, да коригирате количествата или да преминете към приключване на поръчката, като натиснете бутона "Приключване на поръчката".
  3. Следва въвеждане на адресът за доставка. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура, въведете булстата на фирмата в полето "Бележки към поръчката". Адресът за фактуриране се попълва в първите адресни полета, а този за доставка - във вторите.
  4. Начин на плащане: В момента е активен само наложен платеж - плащане на доставчик.
  5. Необходимо е да се съгласите с Общите условия, като маркирате квадратчето пред надписа "Прочетох и приемам Общите условия", за да можете да изпратите Вашата поръчка. Хубаво е да прочетете общите условия, тъй като в тях пише важни неща неща за поръчка и връщане на стоки. По-подробно са описани по-долу.
  6. След като сте изпратили Вашата поръчка, ще получите e-mail с номерът й и поръчаните продукти.
  7. В рамките на 24 часа през работната седмица или в първият работен ден след почивни дни ще получите обаждане от наш служител за потвърждение на поръчката. Ето защо е много важно да посочите правилен телефонен номер за връзка с Вас! Ако не успеем да се свържем с Вас по телефона, ще получите e-mail, в който ще Ви уведомим, че поръчката Ви ще бъде анулирана, ако не актуализирате телефонния си номер. Не изпращаме пратки, които не са потвърдени по телефона.
  8. В случай, че поръчан от Вас продукт е изчерпан, ще Ви уведомим, кога очакваме следваща доставка, или ще Ви предложим подобен на него и ще получите информация за доставката на който и да е от двата продукта.
  9. Поръчките се изпълняват в рамките на 3 работни дни от датата на получаването им, когато продукта е в наличност. Обикновено поръчки, получени до 14:00ч се изпращат с куриер в края на работния ден и ги получавате на следващия, в зависимост от графика на куриерската фирма и населеното място. Поръчките, получени след 14:00 ч се обработват за следващия ден. Защо е така? От получаването на поръчката до нейното изпълнение се изпълняват множество процедури. На първо място е обаждането на клиента и уточняването и потвърждението на адреса. Следва опаковането, което изисква време и внимание. Първо отделните бройки ги подреждаме лицева срещу лицева част, след това ги прикрепяме с хартиено тиксо, за да не се нарани покритието (грунд или боя) и след това ги опаковаме с аерофолио или кашон. Следва измерване на опакованата пратка в килограми, изготвяне на товарителница и стокова разписка или фактура с касов бон. Сами разбирате, че подготовката за дадена пратка изисква доста технологично време. Всички наши пратки пътуват със съответния документ с  прикрепен касов бон, като документа е приложен към товарителницата. Моля пазете този документ, в случай, че желаете да върнете стоката, тъй като трябва да бъде издаден допълнителен документ за връщане, в който се попълват данни от касовият бон!!!
  10. Поръчките се изпращат с куриерска фирма Еконт или Интерлогистика. Каква е разликата? Ако желаете пратката Ви да бъде доставена до офис на куриерска фирма Еконт и да я вземете, когато имате възможност, то това е една от най-добрите ценови възможности на доставка (доста по-евтина е доставката, тъй като винаги изпращаме пратките от офис Еконт). Ако пък желаете да получите пратката си на конкретен адрес, тогава по-добра опция е да изберете куриер на Интерлогистика. Към момента цената на доставка до адрес на Интерлогистика е по-добра от тази на Еконт. Интерлогистика обаче, не винаги имат възможност да доставят обемисти пратки като нашите в по-малки населени места. Ето защо при телефонното обаждане, което ще получите от нас, се уточнява възможният куриер да обслужи доставката, на най-добрата цена.
Защо при поръчка няма определена цена за доставка?Цената за доставка е варираща и неопределена, тъй като поръчките и съответно пратките са с различни бройки, килограми и обем. Освен това след телефонното обаждане от наша страна можете да изберете различен начин на доставка (например до офис на куриер) или различен куриер. След като Ви се обадим, ще получите актуална информация за цената на доставка, като тя варира от 7лв до 30 лв за по-обемисти и тежки пратки (например 2 кашона с первази общо около 40 броя).

Когато продуктът се внася по поръчка:

Множество специфични продукти се внасят само по поръчка. Това са огъващите се аналози, серията Luxxus на Orac Decor, корнизите за скрито осветление и други. Това е така, тъй като гамата от продукти е доста голяма и разнообразна. Вносът на продуктите с марка Orac Decor е с период около 20 дни (допълнително може да се удължи поради национални празници, както в България, така и в Белгия). Ако изберете продукт със статус Внос по поръчка, то е необходимо да направите авансово плащане по банков път, след издадена проформа фактура от наша страна (независимо дали сте физическо или юридическо лице). Срокът за доставка започва да тече от датата на получаване на авансовото плащане. То е в размер на 70% от стойността на поръчката. При пристигане на стоката в наш склад, веднага ще бъдете уведомени, че пратката Ви ще бъде изпратена. Тогава имате 2 варианта - да преведете отново по банков път останалата стойност или да изпратим пратката с наложен платеж. Имайте предвид, че за всички плащания по банков път е необходимо да издадем оригинална фактура, за която са необходими правилно попълнени полета:- Пълно наименование на фирмата или Име, презиме и фамилия на физическото лице- Адресна регистрация на фирмата или адрес по лична карта на получателя- Булстат и данъчен номер или ЕГН на получателя (ако не желаете да го предоставите, ще проявим разбиране)След като е получен банковият превод с конкретната сума, ще приемем поръчката за актуална и ще я предвижим за внос.ВносКато всеки един транспорт, моля вземете предвид, че понякога вносът може да бъде забавен по независещи от нас причини. Работим с най-добрите транспортни компании, но това не винаги гарантира напълно точната дата за доставка. Ако има забавяне на вашите поръчки, Вие ще бъдете навременно осведомени за тези форсмажорни обстоятелства.НИЕ ЗНАЕМ, ЧЕ БЪРЗАТЕ ДА СЕ НАНЕСЕТЕ В НОВИЯТ ВИ ПРЕКРАСЕН ДОМ И ПРАВИМ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ!

Връщане на стока

Важно е да знаете няколко неща:- Преди поръчка на подови первази - можете да изберете между грундирани в бял цвят или боядисани, обикновени или огъващи се. Всеки от тези продукти е публикуван като индивидуален. Преди да изберете определен модел, моля премерете най-голямата технологична фуга между подовата настилка и стената. Множество подови настилки изискват такава фуга, а всеки перваз е с различна дебелина или широчина отдолу. Важно е вашият перваз да може да покрие тази фуга с поне 1-2 милиметра!- Преди поръчка на декоративни корнизи - на първо място трябва да изберете материала, от който са направени, а след това декорации и размер. Имайте предвид, че за помещения с тавани до 260 см височина, се препоръчват корнизи до 8 см височина. Размери на корнизите: Декоративните корнизи имат 2 основни размера, които са посочени в сайта - Височина: разстоянието от ъгъла, който сключват тавана и стената , до долната част на корниза, която върви по стената и Широчина: разстоянието от ъгъла, който сключват тавана и стената, до краят на корниза, по тавана. Челната страна или така нареченият диагонал на корниза не е описан в параметрите.- Огъващи се профили и корнизи - Всеки огъващ се перваз, профил за стена или декоративен корниз има различна степен на огъване. Необходимо е да знаете колко точно е радиусът на огъване. Колкото по-малък е продукта, толкова повече може да се огъва.Връщане на стока: Има законово установен срок за връщане на стоката, който ние стриктно спазваме! Срокът за връщане на стока е 14 дни, считано от датата на получаване на стоката. За да върнете стоката е необходимо да попълните приложения към товарителницата Стандартен формуляр за упражняване право на отказ при online покупки. Можете да го видите в сайта на КЗП ТУКБез да бъде попълнен този документ, нямаме основание да върнем стоката, която не желаете! Той гарантира Вашите права!

Свързани продукти