Профили за стена PX116 са част от колекцията Orac Decor Axxent, в която материалът от който са изработени е Duropolymer (дурополимер). Висока твърдост и удароустойчивост се преплитат със семпъл дизайн в една достъпна в ценово измерение комбинация. Така можете да оформите чрез тези профили рамки за ламперия, картини или каквото още пожелаете. Подходящи са за по-изчистен стил на обзавеждане, клонящ към модерен, но не и ретро, освен ако не желаете да комбинирате двата стила. Фабрично грундирани и съответно с бял цвят тези профили трябва да бъдат боядисани след монтажа им. Това може да стане с латекс, мазилка или боя – спрямо вашите интериорни концепции.

Размери200 x 1 x 3 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Профили за стена PX116“

Доставяме в цялата страна с куриери на фирмите Еконт и Интерлогистика!Поръчка:

Когато продуктът е стандартен:

  1. Добавяте необходимото количество в кошницата и натискате бутона "Купи"
  2. Излиза прозорец, който Ви уведомява, че продуктът е успешно добавен в количката и имате опции да продължите да поръчвате, да коригирате количествата или да преминете към приключване на поръчката, като натиснете бутона "Приключване на поръчката".
  3. Следва въвеждане на адресът за доставка. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура, въведете булстата на фирмата в полето "Бележки към поръчката". Адресът за фактуриране се попълва в първите адресни полета, а този за доставка - във вторите.
  4. Начин на плащане: В момента е активен само наложен платеж - плащане на доставчик.
  5. Необходимо е да се съгласите с Условията за ползване, като маркирате квадратчето пред надписа "Прочетох и се съгласявам с условията за ползване", за да можете да изпратите Вашата поръчка.
  6. След като сте изпратили Вашата поръчка, ще получите e-mail с номерът й и поръчаните продукти.
  7. В рамките на 24 часа през работната седмица или в първият работен ден след почивни дни ще получите обаждане от наш служител за потвърждение на поръчката.
  8. В случай, че поръчан от Вас продукт е изчерпан, ще Ви предложим подобен на него и ще получите информация за доставката на който и да е от двата.
  9. Поръчките се изпълняват в рамките на 3 работни дни от датата на получаването им, когато продукта е в наличност.
  10. Поръчките се изпращат с куриерска фирма Еконт или Интерлогистика.

Свързани продукти