Первази за под полиуретан SX180 са нов модел от колекция Modern 2017 на белгийската фирма Orac Decor. Чистият дизайн на тези висококачествени первази е подсилен с остри форми в перфектно равни пропорции. Същевременно в долната си част первазите за под полиуретан SX180 са напълно прави и изчистени, което ги прави идеални за помещения с модерен интериор. Височината на SX180 е 12 см, което означава, че е подходящ за тавани с минимална височина 2.60 метра.

Первази за под полиуретан SX180 имат и аналогичен модел, който е огъващ се (flex – SX180F). Той е предназначен за овални стени, колони, полуколони и т.н.

Благодарение на колекция Modern 2017 този модел перваз може да се съчетае с няколко модела корнизи, част от които са предназначени за скрито осветление. Това би улеснило избора на комбинация и завършека на декора в даденото помещение.

Первази за под полиуретан SX180 ви предлагат идеален завършек от пода към стената.

Височина

12 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Первази за под полиуретан SX180“

Доставяме в цялата страна с куриери на фирмите Еконт и Интерлогистика!Поръчка:

Когато продуктът е стандартен:

 1. Добавяте необходимото количество в кошницата и натискате бутона "Купи"
 2. Излиза прозорец, който Ви уведомява, че продуктът е успешно добавен в количката и имате опции да продължите да поръчвате, да коригирате количествата или да преминете към приключване на поръчката, като натиснете бутона "Приключване на поръчката".
 3. Следва въвеждане на адресът за доставка. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура, въведете булстата на фирмата в полето "Бележки към поръчката". Адресът за фактуриране се попълва в първите адресни полета, а този за доставка - във вторите.
 4. Начин на плащане: В момента е активен само наложен платеж - плащане на доставчик.
 5. Необходимо е да се съгласите с Условията за ползване, като маркирате квадратчето пред надписа "Прочетох и се съгласявам с условията за ползване", за да можете да изпратите Вашата поръчка.
 6. След като сте изпратили Вашата поръчка, ще получите e-mail с номерът й и поръчаните продукти.
 7. В рамките на 24 часа през работната седмица или в първият работен ден след почивни дни ще получите обаждане от наш служител за потвърждение на поръчката.
 8. В случай, че поръчан от Вас продукт е изчерпан, ще Ви предложим подобен на него и ще получите информация за доставката на който и да е от двата.
 9. Поръчките се изпълняват в рамките на 3 работни дни от датата на получаването им, когато продукта е в наличност.
 10. Поръчките се изпращат с куриерска фирма Еконт или Интерлогистика.
 • Натурален цвят – бял
 • Боядисване – миещ се латекс, мазилка, блажна боя на водна основа
 • Почистване – влажен парцал с вода, без химикали
 • Монтаж – бял акрилен силикон на водна основа FDP500, силикон за снадки FX200
 • Водоустойчив
 • Удароустойчив
 • Фабрично грундиран
 • Помещения – всякакъв тип, обществени и домашни
 • Подова настилка – ламинат, мокет, теракот, гранитогрес, паркет

Свързани продукти