Корниз за скрито осветление C380 е семпла и ниска декорация за стена с допълнително осветление. Той е идеален корниз за модерен интериор. Материала от който е произведен C380 се нарича полиуретан. Свойствата на този материал са водоустойчивост и твърдост, но най-голямото му предимство е плътността. Именно тя е причината полиуретана да е най-подходящ за изработката на корнизи за скрито осветление. При използването на корниз C380, както и всички останали корнизи от полиуретан не са Ви необходими светлоотразителни ленти, за допълнителна плътност.

Монтажа на корниза за скрито осветление се извършва единствено чрез рязане и лепене. Важно е да знаете, че при корнизите за скрито осветление, което е насочено към тавана, трябва да се монтират на 10 до 15 см от тавана до горния край на корниза. В случая при корниз C380 подходящото разстояние е 10 см. За да разберете повече информация за лепилата се свържете с наш консултант или ги вижте тук.

Благодарение на своята височина от 5 см, C380 е подходящ и за ниски тавани. Това е голямо предимство, тъй като ако искате да създадете дискретно осветление или таваните са 2.40 метра, то C380 е най-подходящият модел.

Корниз за скрито осветление C380 има уникалното предимство пред останалите модели корнизи. То се изразява в комбинацията му с други или себеподобни корнизи. Подобна комбинация създава сложен линеен модел на светлина и сянка.Тази комбинация е подходяща и за по-високи тавани.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Корниз за скрито осветление C380“

Свързани продукти