Корниз за скрито осветление C380 е семпла и ниска декорация за стена с допълнително осветление. Той е идеален корниз за модерен интериор. Материала от който е произведен C380 се нарича полиуретан. Свойствата на този материал са водоустойчивост и твърдост, но най-голямото му предимство е плътността. Именно тя е причината полиуретана да е най-подходящ за изработката на корнизи за скрито осветление. При използването на корниз C380, както и всички останали корнизи от полиуретан не са Ви необходими светлоотразителни ленти, за допълнителна плътност.

Монтажа на корниза за скрито осветление се извършва единствено чрез рязане и лепене. Важно е да знаете, че при корнизите за скрито осветление, което е насочено към тавана, трябва да се монтират на 10 до 15 см от тавана до горния край на корниза. В случая при корниз C380 подходящото разстояние е 10 см. За да разберете повече информация за лепилата се свържете с наш консултант или ги вижте тук.

Благодарение на своята височина от 5 см, C380 е подходящ и за ниски тавани. Това е голямо предимство, тъй като ако искате да създадете дискретно осветление или таваните са 2.40 метра, то C380 е най-подходящият модел.

Корниз за скрито осветление C380 има уникалното предимство пред останалите модели корнизи. То се изразява в комбинацията му с други или себеподобни корнизи. Подобна комбинация създава сложен линеен модел на светлина и сянка.Тази комбинация е подходяща и за по-високи тавани.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Корниз за скрито осветление C380“

Доставяме в цялата страна с куриери на фирмите Еконт и Интерлогистика!Поръчка:

Когато продуктът е стандартен:

  1. Добавяте необходимото количество в кошницата и натискате бутона "Купи"
  2. Излиза прозорец, който Ви уведомява, че продуктът е успешно добавен в количката и имате опции да продължите да поръчвате, да коригирате количествата или да преминете към приключване на поръчката, като натиснете бутона "Приключване на поръчката".
  3. Следва въвеждане на адресът за доставка. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура, въведете булстата на фирмата в полето "Бележки към поръчката". Адресът за фактуриране се попълва в първите адресни полета, а този за доставка - във вторите.
  4. Начин на плащане: В момента е активен само наложен платеж - плащане на доставчик.
  5. Необходимо е да се съгласите с Условията за ползване, като маркирате квадратчето пред надписа "Прочетох и се съгласявам с условията за ползване", за да можете да изпратите Вашата поръчка.
  6. След като сте изпратили Вашата поръчка, ще получите e-mail с номерът й и поръчаните продукти.
  7. В рамките на 24 часа през работната седмица или в първият работен ден след почивни дни ще получите обаждане от наш служител за потвърждение на поръчката.
  8. В случай, че поръчан от Вас продукт е изчерпан, ще Ви предложим подобен на него и ще получите информация за доставката на който и да е от двата.
  9. Поръчките се изпълняват в рамките на 3 работни дни от датата на получаването им, когато продукта е в наличност.
  10. Поръчките се изпращат с куриерска фирма Еконт или Интерлогистика.

Свързани продукти